Did someone already try to ask someone at Lysator?

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Did someone already try to ask someone at Lysator?

Stephen R. van den Berg
Did someone already try to ask someone at Lysator to push the power button?

I have, amongst other things, a fix for a fundamental data corruption bug
in Stdio.Buffer which I fixed in master and in 8.0 waiting to be uploaded
to the central git repository.
--
Stephen.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Did someone already try to ask someone at Lysator?

Martin Nilsson (Coppermist) @ Pike (-) developers forum
Hi Stephen!

> Did someone already try to ask someone at Lysator to push the power button?

The power button wasn't the problem...

The problem was due to the zpool version being bumped to a version not
supported by the version of GRUB on the bootdisks (Illumos bug 12780).

That the hardware doesn't support booting the LiveUSB didn't help...

We solved it by detaching the boot disk, putting it in a machine
that supported booting the LiveUSB, updating the boot block, and
then putting it back.

Anyway, the machine has now been up for ~45 minutes.

>I have, amongst other things, a fix for a fundamental data corruption bug
>in Stdio.Buffer which I fixed in master and in 8.0 waiting to be uploaded
>to the central git repository.

The upstream repository should be fine now.

        /grubba
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Did someone already try to ask someone at Lysator?

Chris Angelico
In reply to this post by Stephen R. van den Berg
On Mon, Mar 15, 2021 at 10:22 PM Henrik Grubbström (Lysator) @ Pike
(-) developers forum <[hidden email]> wrote:

>
> Hi Stephen!
>
> > Did someone already try to ask someone at Lysator to push the power button?
>
> The power button wasn't the problem...
>
> The problem was due to the zpool version being bumped to a version not
> supported by the version of GRUB on the bootdisks (Illumos bug 12780).
>
> That the hardware doesn't support booting the LiveUSB didn't help...
>
> We solved it by detaching the boot disk, putting it in a machine
> that supported booting the LiveUSB, updating the boot block, and
> then putting it back.
>
> Anyway, the machine has now been up for ~45 minutes.
>
> >I have, amongst other things, a fix for a fundamental data corruption bug
> >in Stdio.Buffer which I fixed in master and in 8.0 waiting to be uploaded
> >to the central git repository.
>
> The upstream repository should be fine now.
>

Thank you! Up and working. Very much appreciated.

Now if I could just figure out how to implement generatorp()...

ChrisA